Diensten

UI Design
User Interface Design draait om het creëren van een aantrekkelijke interface (bijvoorbeeld website) die aansluit bij de waarden van jouw bedrijf. Een goede interface houdt de aandacht vast en nodigt de bezoeker uit om in actie te komen (op dé knop te drukken). Ik help jou aan een fris, modern ontwerp van bijvoorbeeld jouw nieuwe website of een aanpassing van jouw app.

Grafisch ontwerp / branding

Jouw bedrijf als een sterk merk op de kaart zetten. Dat is mijn doel. Grafische vormgeving gaat over jouw visuele identiteit. Deze identiteit trek je door in al jouw uitingen voor een professionele uitstraling en om eenheid te creëren. Een nieuwe huisstijl of een nieuw logo? Het ontwerp van visitekaartjes, flyers of social media posts? Daarvoor ben je bij AB Design aan het juiste adres.

Motion design

De online wereld probeert overal je aandacht te trekken. En hoe kan dit beter dan met een video of animatie? Leg bijvoorbeeld jouw merkverhaal vast in een geanimeerde explainer video. Of trek de aandacht op jouw website met geanimeerde op maat gemaakte iconen. Maar ook met het editten van een bedrijfsvideo met geanimeerd intro kan ik je verder helpen.